Yoga

Power/Aerial Yoga

aerial yoga andre1

Dansschool Step by Step geeft 3  verschillende vormen van Yogalessen:

Power Yoga, Aerial Yoga (ofwel hangmat) en Restorative Aerial Yoga.

  

Reguliere lessen Aerial Yoga 

Spelen met de zwaarte kracht met ondersteuning van de hangmat. Het doek draagt en masseert je. De Aerial yoga doek helpt je in moeilijkere houdingen en laat je letterlijk zweven en geeft je een gevoel van vrijheid. Als je onderste boven hangt, ontstaat er ruimte in je lijf, kan de spanning weg en de energie weer stromen, het ultieme loslaten. Vlieg uit je hoofd en land in je lijf. En na een uurtje lekker gewerkt te hebben mag je een kwartier heerlijk ontspannen in de hangmat.

 

 

Aerial Yoga

aerial yoga andre4

Plezier, Vloeibaarheid, Balans, Vertrouwen en Loslaten
Yoga oefeningen in en met ondersteuning van de hangmat
Voor alle niveaus geschikt.

Donderdag: 19:00-20:15  Aerial Yoga (intensief)

20:30-21:45  Restorative Aerial Yoga (ontspannend)

 

Proefles € 10,00

Enkele les €15,00

Zend ons een E-mail als je interesse hebt in een aerial yoga les. Of geef je op via ons inschrijfformulier
Graag t-shirt met korte mouwtjes i.v.m. hygiene en flesje water meenemen, geef eventuele medische zaken (klachten) vooraf door aan de docent. Graag 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn voor het in stellen van de hangmat.

 

 

Aerial Sunday 

Zin om op een leuke manier je zondag te beginnen?
Lekker soepel, warm en ontspannen?
Losse workshops Aerial (hangmat) fitness Yoga met Andre

workshop van 1,5 uur. Kosten 15 Euro

 

Datums:

nieuwe datums volgen zsm

 

10:00 - 11:30 uur

 

Let op:

Graag t-shirt met  mouwtjes i.v.m. hygiene en flesje water meenemen, geef eventuele medische zaken (klachten) vooraf door aan de docent. Graag 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn voor het in stellen van de hangmat.

button aerial yoga workshop

  

Power Yoga 

Power-Yoga is een moderne westerse variant van Hatha yoga die kracht, uithoudingsvermogen en balans vraagt. Power Yoga is een combinatie van Ashtange Vinyasa Yoga en Iyengar Yoga, ook wel Vinyasa Yoga genoemd. Power Yoga bestaat uit dynamische en krachtige yoga-oefeningen. Het is een samenspel van souplesse, kracht, concentratie en meditatie. De houdingen worden in een vrij hoog tempo achter elkaar in series uitgevoerd en gesynchroniseerd met een diepe en ontspannen ademhaling. Doordat power yoga zoveel energie in je lichaam losmaakt, heeft het een reinigende en helende werking op lichaam en geest. Behalve je spieren en pezen train je ook je organen en zelfs je huid; je krijgt een betere houding en een sterke uitstraling en door de diepe ademhaling kom je in een ontspannen en meditatieve toestand.

button gratis proefles

 

yoga-1 

Voor Power Yoga in Eindhoven moet je bij Step by Step zijn.