Ledeninfo Wijzigingen doorgeven

E-mailen en doorgeven van wijzigingen

Volgens onderstaande mogelijkheden kan je contact opnemen met Step by Step of wijzigingen doorgeven aan de administratie van Step by Step

 

Voor het doorgeven van wijzigingen klik hier

Wijzigingen van adres, dansgroep, E-mail enz. kunnen via dit formulier doorgegeven worden. Na het versturen van de wijziging krijg je via de Step by Step site een E-mail waar de gegevens die je hebt ingevult staan vermeld.

 

Voor uitschrijven klik hier
(Alleen) via dit formulier kan je jezelf uitschrijven uit het ledenbestand van Step by Step. De uitschrijving verloopt automatisch. Direct na het versturen van het formulier krijg je een bevestiging op het opgegeven E-mail adres. Zie onderstaande tekst als je jezelf ook wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Nieuwbrief

Afmelden van de nieuwsbrief kan via een ontvangen nieuwsbrief (onderaan de nieuwsbrief). Als je de nieuwsbrief dubbel krijgt betekent dit dat we meerdere E-mail adressen hebben. Het E-mail adres waar de nieuwsbrief naar verzonden is staat onderaan de nieuwsbrief.

Klik deze link als je je wil aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

Voor overige vragen: E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.