Ledeninfo verzorging

 

Sportmedische begeleiding

 


René van Mil, fysio- en manueeltherapeut, is verantwoordelijk voor de sportmedische begeleiding bij Step by Step. Voor alle danseressen van Step by Step is  begeleiding en ondersteuning mogelijk in geval van(dreigende)blessures.

 

Voor wie is de begeleiding bedoeld?

Met nadruk willen we hier melden dat wij voor ALLE leden van Step by Step beschikbaar zijn, en dat we ook indien gewenst, vragen van ouders met betrekking tot de fysieke gezondheid van hun kinderen tijdens het dansen graag willen beantwoorden. Dus bij vragen of twijfels omtrent blessures, kom gerust.


  medical-tape step by step

Hoe is de gang van zaken?


Als U voor Uw dochter/zoon een advies wilt, kunt U op dinsdagavond tussen 18.30-19.30 uur op de dansschool terecht waar René aanwezig zal zijn voor een eerste gesprek en advies.
Aanmelden bij voorkeur via Marijke Bastiaans (aan de balie van de dansschool). Ook kun je rechtstreeks telefonisch afspreken 06-22672737.
Na het eerste oriënterende onderzoekje zal samen besproken worden hoe de verdere stappen zullen zijn. Bij voorkeur samen met de ouder(s)/verzorgers wordt besloten hoe met de (dreigende) blessure omgegaan moet worden. Indien nodig komt René ook tijdens de les even kijken, en is er overleg met de betreffende danslerares.
 
Voor alle duidelijkheid, voor de leden van Step by Step is dit eerste advies service en dus zonder kosten.

 

Shows en wedstrijden


Ook bij optredens, shows en wedstrijden is er para-medische begeleiding aanwezig.