Dansstijlen Zumba

Zumba

 

zumba-logo

Wil je meer aan beweging gaan doen? Zou je graag willen dansen, maar twijfel je of jij het wel kan? Dan zijn de opzwepende zumba groepslessen van Step by Step echt iets voor jou.  Je hoeft niet al gedanst te hebben om aan een zumba les te kunnen deelnemen. Iedereen kan mee doen, met of zonder dans ervaring. Zie het Lesrooster voor het huidige aanbod.

button lesrooster

We bieden een zeer gunstig lidmaatschap:

Gratis proefles.     Maandelijks opzegbaar.

Schrijf je snel in voor een gratis proefles via het inschrijformulier. Zo weten we wanneer we je kunnen verwachten.button gratis proefles 

Wat is Zumba (Fitness)

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choregrafie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel, zodat je blij en tevreden weer naar huis gaat.

zumba step

 

 

Wat is Zumba Step

Zumba Step combineert de danspassen van Zumba Fitness met de spierverstevigende kracht van Step-Aerobics. Bij Zumba Step ligt het accent op het trainen van de billen en benen. Daarnaast verbeter je je uithoudingsvermogen en verbrandt je flink wat calorieën.

 

 

 

Wat is Zumba Gold

Er zijn deelnemers die veel plezier hebben in de Zumba lessen, maar het tempo van de reguliere lessen niet kunnen bijhouden. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Vandaar dat we gestart zijn met "ZUMBA GOLD". Op dinsdag en donderdagmorgen van 10:00 uur tot 11:00 uur wordt er les gegeven in Zumba maar dan in een lager tempo. Zumba Gold is ideaal voor mensen van 50 jaar en ouder, voor personen met overgewicht of voor mensen waarvan de conditie nog niet toereikend is om deel te nemen aan de reguliere Zumba lessen. Wil je een gratis proefles volgen? Bel dan naar onze dansschool 040-2027395 of kom

een keertje langs. Klik hier voor een gratis proefles.

button gratis proefles