Dansstijlen Third parties

Third parties

 

Onze dansstudio's worden ook verhuurd aan andere organisaties. Zie onderstaande links voor een beknopte info over onze huurders en de link naar hun site.

 

 

Telekidsmusicalschool

Telekids Musicalschool in Eindhoven (huurder van Step by Step)

 


telekids step by step 

 Telekids Musicalschool weer van start in Eindhoven

          

De Telekids Musical school opent in september weer haar deuren in Eindhoven. Bij Step by Step, studio 4 aan de Vijfkamplaan 16B wordt vanaf 13 september elke zaterdag lesgegeven. De lessen worden gegeven door opgeleide en ervaren vakdocenten. Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen 4 en 10 jaar in 36 plaatsen door het hele land. De lesprogramma‚Äôs bestaan uit zang, dans en toneel.

 

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd.telekidsmusical

 

Ook aan tieners is gedacht, zij kunnen vanaf september terecht bij de RTL Talent Academy. Dit nieuwe lesprogramma sluit aan op de ontwikkeling van kinderen en tieners tussen 10 en 18 jaar.

 

Kijk op www.telekidsmusicalschool.nlof op www.rtltalentacademy.nl voor meer informatie en inschrijven