Grote show Ocean Secrets

 

See this link for the English version

 

Vanaf vrijdag 18 maart krijgen alle leden die meedoen met onze grote show "Ocean Secrets" de eerste informatie mee. Zie hieronder de tekst van de brief.

 

Gebruik onderstaande links als je je wil aanmelden voor hulpmoeder of voor de vader-zoon/dochter dans:

Link voor aanmelding als hulpmoeder

Link voor aanmelding voor de vader-zoon/dochter-dans

 


De organisatie van de grote show “Ocean Secrets” is in volle gang. De shows vinden plaats op 9 en 10 juli in het Parktheater in Eindhoven. Elzentlaan 50, 5615 CN.
In deze brief staat belangrijke informatie; datums, tijden en in welke shows jij bent ingedeeld.
We raden je aan deze brief goed te bewaren. Laat deze brief ook aan je ouders lezen vanwege de informatie over kaartverkoop, hulpmoeders en vader-dochterdans.In het weekend van 9 & 10 juli brengen we 4 shows in de grote zaal van het Parktheater.

 

Dag   Show   Aanvang Twinklegroepen     Alle andere groepen   Eindtijd
9 juli  show 1  14:00 aanwezig: 13:15 aanwezig: 12:30 uur -> ± 16:30 uur
9 juli  show 2  19:00 aanwezig: 18:15 aanwezig: 17:30 uur -> ± 21:30 uur
10 juli show 3  11:00 aanwezig: 10:15 aanwezig: 09:30 uur -> ± 13:30 uur
10 juli show 4  16:00 aanwezig: 15:15 aanwezig: 14:30 uur -> ± 18:30 uur

 

Danskleding
Er wordt gezorgd voor prachtige showkleding. Voor de deelnemers zijn daar geen kosten aan verbonden. Zwarte dansschoenen zijn verplicht tijdens de show.
Voor de einddans moeten alle danseressen en dansers zelf kleding meenemen in de kleuren wit gecombineerd met zwart of volledig zwart.

Generale repetitie
De generale repetitie vindt plaats op zondag 22 mei 2022 in sporthal De Vijfkamp.
Er zijn die dag 2 generale repetities. Boven aan de brief staat bij welke generale repetitie je bent ingedeeld en hieronder in het schema staan de bijbehorende tijden waarop je wordt verwacht. Het is van groot belang dat iedereen op die dag aanwezig is. Natuurlijk de danseressen en dansers, maar ook de hulpmoeders die bij de échte show helpen.

Programma generale repetitie zondag 22 mei in sporthal De Vijfkamp

Generale A   aanwezig: 10:00   Ophalen: 13:00 uur
Generale B   aanwezig: 14:00   Ophalen: 17:00 uur

Hulpmoeders
Tijdens de shows hebben we ook hulp nodig van moeders/verzorgsters voor het aankleden, kappen en grimeren van kinderen. Opgeven als hulpmoeder kan via deze link, of bij Marijke, aan de balie.

Vader-zoon/dochter-dans
Ook in deze show worden vaders uitgenodigd om met hun zoon/dochter te komen dansen. Een unieke ervaring om samen met je kind in deze spetterende show op het podium van het Parktheater te kunnen performen. Dus geef je snel op: dit kan bij Marijke aan de balie, of via deze link.

 

Kaartverkoop
De kaartvoorverkoop start vanaf zaterdag 7 mei op de dansschool en loopt t/m zaterdag 14 mei. In de voorverkoop zijn de kaarten tegen een gereduceerde prijs verkrijgbaar. In de week voor Pasen ontvang je hierover een brief met verdere informatie en een bijbehorend bestelformulier.

Tot slot nog een oproep aan handige moeders en vaders: om er een schitterende show van te maken zijn er veel, heel veel mooie outfits voor onze dansers en danseressen nodig. Vele van deze outfits worden door onder andere Wilma en Marijke zelf geknipt en gemaakt. Als je hierbij kan en wil helpen heel graag, je hulp is zeer welkom. Meld je dan gauw aan bij Wilma of Marijke.

Het team van Step by Step