Dansstijlen Modern Jazz

Jeugd

Modern Jazz voor de jeugd

De meeste leden van Step by Step vallen in de categorie jeugd en trainen 1 uur per week. Kijk even naar het lesrooster voor de lestijden. Vanaf ongeveer 9 jaar zijn er groepen met verschillende niveau's. Zie Selectie en Demo groepen.

button lesrooster

Kijk even naar 't rooster voor de lestijden. 

 

 

 

Minimaal een keer, maar meestal twee of drie keer per jaar, mogen de leden enkele dansen laten zien tijdens een show of uitvoering. Zie agenda voor shows en optredens.

button agenda

 

 

 

Het is al traditie geworden dat we voor de kerstvakantie een grote kerstshow organiseren.

Om de twee jaar organiseren we een show die in een theater wordt opgevoerd.

De laatste grote show die we hadden was in juli 2015 in het Parktheater in Eindhoven en heette Step Back to the Future. Op dit moment wordt er alweer druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de nieuwe grote show Imagine.

Klik hier voor een gratis proefles.

button gratis proefles

 

 

 

Voor moderne dans in Eindhoven moet je bij dansschool Step by Step zijn.

 

 

 

 

 


Kinderen

Modern Jazz voor kinderen

jazzdance  kinderen hk 130622 7476Vanaf 3 jaar kunnen kinderen meedoen met de lessen. Met aangepaste lessen worden er spelenderwijs beginselen van Modern jazz geleerd. Als muziek gebruiken we bekende liedjes die op dat moment de kinderen heel erg aanspreken. De lessen worden gegeven door een docent en een hulpdocent. De hulpdocenten helpen de kinderen als ze b.v. naar het toilet moeten. Drie jaar is heel jong om dansles te krijgen. Het dansen gaat meestal prima maar afscheid nemen van mama is wel eens moeilijk. Gaat het toch niet, geen probleem, dan mag hij/zij het over een aantal maanden nog eens proberen. De lessen voor de jongste kinderen duren 3 kwartier per week. Kijk even naar het lesrooster voor de lestijden.

button lesrooster

 

Vanaf ongeveer 9 jaar zijn er groepen met verschillende niveau's. Zie Selectie en Demo groepen.

Minimaal één keer, maar meestal twee of drie keer per jaar, mogen de leden enkele dansen laten zien tijdens een show of uitvoering. Zie agenda voor shows en optredens

button agenda

 

 

 

Het is al traditie geworden dat we voor de kerstvakantie een grote kerstshow organiseren. Om de twee jaar werken we aan een grote show die in het Parktheater in Eindhoven wordt opgevoerd. Klik hier voor een gratis proefles

button gratis proefles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volwassenen

Modern Jazz voor volwassenen

Ook volwassenen die niet willen optreden, maar toch graag actief modern jazz willen beoefenen, kunnen bij ons terecht. Foto's ? Nee, foto's hebben we niet voor deze pagina. Bij deze groep is het verboden foto's te nemen. Geen optredens en geen kijkers, gewoon lekker samen genieten van het dansen.

Heb je jonge schoolgaande kinderen? Geen probleem. Ook tijdens schooltijden geven wij jazzdance aan volwassenen. 

Nieuw: gevorderde groep modern jazz

Ook binnen de volwassengroepen hebben we een onderscheid tussen beginnend, medium en gevorderd.

 

Kijk even naar het lesrooster voor de lestijden.

button lesrooster

 

 

 

Klik hier voor een gratis proefles.

button gratis proefles

 

 

 

Selectie en Demo groepen

Selectie en Demo groepen

img_13344B

Dansschool Step By Step heeft 12 gevorderde groepen (Selectie groepen) en 4 Demo groepen (A groepen) in modern jazzdance. Het niveau van deze Modern jazz groepen ligt aanmerkelijk hoger. De Selectie en demo groepen trainen 2 keer of 3 keer per week.

Ongeveer 4 keer per jaar treden deze groepen op tijdens shows, demonstraties, lokale feesten, wedstrijden, enz. in en om Eindhoven en laten daar hun dans zien. Zie agenda voor shows en optredens.

button agenda

 

 

 

Ken je ons nog niet en denk je dat een van deze groepen iets voor jouw is neem dan contact met ons op. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. tel.: 040-2027395.

Zie deze link voor detail informatie van de demogroepen

button info jazz wedstrijdgroepen

 

 

 

Optredens en evenementen (boekingen)
Ook verzorgen wij met onze gevorderde groepen demonstraties, productondersteuning, optredens bij feesten, enz. Neem gerust even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of wij datgene wat u wenst aan uw evenement kunnen bijdragen.Tel: 040-2027395. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wedstrijdresultaten

20152014, 20132012,  2011 2010,  20092008

Heren Dans

Heren Dans

Jazelfs mannen kunnen bij ons terecht voor Modern jazzElke dinsdag wordt er van 21:30 uur tot 22:30 fanatiek gedanst. Elk jaar zijn er een paar optredens waar de mannen aan deelnemenZie agenda voor shows en optredens.

button agenda

 

 

 

Voor onze grote show het Parktheater in 2009 hadden we een vader/dochter dans in het programmaHet werd een groot succesHet optreden was leuk maar de trainingen des te meer. Om niet ineens in een "gatte vallen werd door 20 mannen besloten om na de vakantie door te gaan met trainenInmiddels hebben ze een eerste prijs behaald bij wedstrijden en is live4you langs geweest voor hun televisie programmaDeze groep mannen kan nog steeds versterking gebruikenKlik hier voor een gratis proefles

button gratis proefles

 

 

herenteam jazzdance hk 130420 2426

heren team jazzdance